BH’ar

Mina BH’ar har en tendens att gå sönder. Dem blir inte urtvättade eller i fel storlek. Eller varför nu andra kan behöva kassera sina BH’ar. Utan stålbyglarna i min BH går av. Pang! Och sticker rakt in i revbenen med sin vassa kant. Detta har hänt i både tid och otid kan ni tro. Till exempel förra veckan då inte bara en bygel gav vika utan TVÅ, på två olika BH’ar. Så nu har jag ju inte något annat val än att fylla på garderoben.
Men jag tycker att shoppa BH’ar är något av det tråkigaste, bökigaste och krångligaste. Den storleken man har i en butik, passar inte i en annan. Man måste åla sig ur kläderna, men sen dra på tröjan igen för att få en uppfattning av hur BH’n ser ut igenom tröjan. Och det är bara jobbigt!
Typiskt sådant plagg som jag inte vill lägga pengar på, utan som bara ska finnas och passa i garderoben. Men man får kanske vad man betalar för? Kanske därför dem BH’arna jag har inte klarar av mina behag i längden, utan ryker av. Vad tror ni? Var köper ni era BH’ar, något ställe ni rekommenderar?
Jag satte iaf ihop ett gäng jag tyckte såg trevliga ut :)

Trevlig helg!


(null)

Inspirationsbild: Ashley Graham #ImNoAngel, Pinterest
1H&m
2. Savage X Fenty, Zalando
3. City chic, Zalando
4H&m
5Kappahl
6Kappahl
7Kappahl
8. Playful promises, Zalando
9Kappahl
10. Freya, Zalando
11. Pour Moi, Zalando
12. Pour Moi, Zalando


Kategori: Shoppingtips Taggar: Ashley Graham, Bh, plus size;
Kommentera inlägget här: