2018 blev 2019

Det har varit ett år av obefintligt bloggande eller närvaro på sociala medier. Anledningen till det stavas graviditet. I Januari 2018 blev jag gravid och mådde väldigt illa. Det fanns ingen energi till att vara aktiv och skapa inlägg jag var nöjd och stolt över. Mest för att jag somnade i soffan direkt när jag kommit hem från jobb :)

 
Sedan kom en varm sommar, som tyvärr inte uppskattades med en stor och tung mage. Och med en 37% större bebis än ’normalt’ sattes förlossningen igång den 24 september.  Och 23 minuter efter att vattnet hade gått så välkomnade vi Klara till familjen. 54 cm och 4885g kärlek. Familjen är komplett!

Sedan följde tre månader av anpassning till livet som två barnsmamma och att lära känna vår nyaste medlem i familjen Liselöv Reinhold.

Nu är det 2019 och jag har aldrig varit så lycklig och tillfreds med tillvaron som jag är nu. Jag är även grymt sugen på att kicka igång året med Happycitrus.se. Ett helt oskrivet år framför mig, vilken känsla. 365 chanser att uppnå sina drömmar. Jag har en bra känsla i hela kroppen för 2019.

Nu kör vi!

(null)

Kategori: Vardag Taggar: 2018
Kommentera inlägget här: