Februari wishlist - plus size edition

Nu har det redan hunnit att bli Februari (hur snabbt försvann inte januari?) Och jag tänkte kicka igång andra månaden med en önskelista, va tror ni om det? :)
Just nu är det iaf detta som jag önskar mig.

(null)

1. Ett par svarta skinnbrallor. Detta är en modell som verkligen fallit mig i smaken. Lite högre i midjan som jag gillar och en dragkedja i benslutet så att man kan göra ett litet sprun. Kolla gärna in modellbilden på hemsidan.  tumme upp! Dem är dessutom till budgetpris så jag vet inte vad jag väntar på? Det ultimata tillskottet i min garderob just nu.

2. En ljuvligt len satinpyjamas. Blommiga tyger är något jag dras till direkt. Men just detta vallmomönstret är extra sött tycker jag. Drömmen hade varit att spenderat alla ❤️-dag i denna. Det bästa för en trött tvåbarnsmamma, inga sexiga underkläder här inte. Haha. Klickar hem den gör du här.

3. Hårvitaminer. Nyligen gjorde jag en permanent i mitt hår, som käkade upp kvalitén totalt. Inte nog med att det blev tort och tråkigt, det blev krusigt som på en pudel också. Det va ju tanken att det skulle bli lockigt, inte krusigt. Men då har vi lärt oss att inte använda för små spolar :) Så den stora räddningen just nu stavas nog hårvitaminer OCH hårolja. Och just dessa smakar godis. Smaskens! Du kan köpa dem här.

4. Ansiktsbehandling. Om jag hade något nyårslöfte för 2019, så var det att ta bättre hand om mig själv. Kanske ganska flummigt löfte. Men jag tyckte det var lagom öppet :) haha. Rent konkret är det att jag tänkte göra dubbelt så många ansiktsbehandlingar på salong i år än vad jag gjorde förra året. Det blir inte så svårt, eftersom jag bara var på det en gång 2018.

5. Sneakers med dämpning. Jag har dragit på mig en rejäl hälsporre. Inget vidare! Och det har jag gjort för att jag knatat till dagis i billighets dojor. Min kiropraktor rekommenderade att köpa ett par riktigt bra skor med dämpning i hälen istället för att klabba med inlägg och liknande. Så jag hittade dessa underbaringarna, tyvärr så har dem prislapp i överkant. Därför hamnar dem på önskelistan tills jag verkligen inte kan gå längre. Dessa har jag hittat här.


Kategori: Drömköp Taggar: Nike, Plus size, Sugarbearhair, Zalando, ansiktsbehandling, ellos, februari, hm, lyko, plus size, plus size byxor, plus size pyjamas, plus size önskelista, sneakers, weekly wellness;
Kommentera inlägget här: