Plus size höstjacka

Jag är verkligen i behov av en ny jacka för hösten. Min gammelrosa bomberjacka börjar bli för sval på mornarna. Jag har varit intresserad av en sån där tunn dunjacka sedan den blev i ropet för något år sedan. Men såklart har jag inte hittat någon som passat. Alla jag provat har korvat sig i svanken eftersom den inte går runt min vältilltagna rumpa, utan kasar upp och samlar sig i svanken. Inte så snyggt, inte så skönt heller för den delen. 
Men nu har jag faktiskt provat två stycken på Kappahl som passar bra, och det är för att där är stickade revärer i sidorna som är stretchiga. Såååå smart idé av designern! Och den ena är faktiskt på "vanliga" avdelningen, den rosa är från Hampton republic (jag kunde ha den i XL) och den orangea är från XLNT. Såg på deras hemsida att det just nu var 20% off.
Men jag är lite tveksam på färgerna. Dem är ju jättehärliga men jag var ju sugen på en ljus blush eller vinröd jacka. Och vinröd hittade jag på denna snygga pilotjackan från Dorothy Perkins. Som också finns på den "vanliga" avdelningen men är tillgänglig upp till storlek 22. Där dem också erbjöd 25% off. Så det gäller väl att passa på nu. Så jag har lite svårt att bestämma mig vilken tycker ni? Kanske köpa två?
 
 
Kategori: Shoppingtips Taggar: Dorothy Perkins, Hampton republic, Kappahl, Kappahl XLNT, Pilotjacka, Plus size, Plus size höstjacka, Plus size jacka, Tunn dunjacka;
Kommentera inlägget här: