Regular to plus size

Det är säkert många med mig som gillade Lindex höstkollektion när den släpptes. Jag gregglade lite extra i mungipan när jag gick förbi skyltfönstret och såg denna plisserade sammetskjolen. Med en stor bild på Babba Canales över. Hon frontade ju deras höstkampanj för stickat. Vilken sjukt imponerande kvinna by the way! Läste en intervju med henne här. Snygg, cool och affärskvinna. Det är inspirerande.
Hur snygg den här kjolen än va, så erbjöds den inte i några större storlekar. Lindex lanserade ju ett nytt koncept som hette ’Fashion in more sizes’ för ett tag sedan, vilken jag älskar idén av. Men tyvärr är jag rätt besviken på det. Dem flesta plaggen finns ändå bara upp till XL eller 50 och det är väl inte precis någon skillnad sedan tidigare. En storlek kanske, men jag hade ju velat ha upp till storlek 56. Så att alla som vill klä sig trendigt kan göra det. 
Men för alla er som va sugna på en plisserad sammetkjol i den underbaraste färgen petroleum, kan köpa en liknande på Eloquii.
 
(null)
Kategori: Regular to plus size Taggar: Babba Canales, plus size, plus size inspiration, plus size kjol, regular to plus size;
Kommentera inlägget här: