65 partyklänningar i plus size

När snart är den glittrigaste och glammigaste månaden på året här och kanske vill man köpa en ny klänning. Du kanske är bjuden på fest redan i helgen? Vid denna tiden på året är det fullt accepterat att ha lika mycket utsmyckningar som julgranen. Dem stora örhängena och statement halsbanden kan krokas på närsomhelst på dygnet.
Jag gillar att ha klänning när det är fest, men strumpbyxor av nylon är min mardröm. Inte alls bekvämt och sju miljoner blodblåser på innerlåren senare så är det inget jag ser fram emot med klänningsbärandet. Det är nog bara andra plus size tjejer som förstår vad jag menar. Men jag har faktiskt kommit på en lösning, att ha kroppsformande underkläder! Jag har ett par Spanx som går från knäna upp till brösten ungefär som ett par utdragna cykelbyxor och dem är helt underbara. Det tar dock en halvtimme att komma i dem men när dem väl är på får jag en jämnare form och ser lite slankare ut. Och det bästa av allt, jag slipper sandpapperskänslan på låren. Absolut något jag tycker alla plus size tjejer ska investera i.
Jag har samlat 65 klänningar som passar till alla glöggmingel, firmafester och julpartyn. Kanske till och med något för nyårsafton? Vilken är er favorit?
 
 
ASOS
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
 
 
BONPRIX
 
DOROTHY PERKINS
1. 2.
 
 
ELLOS
1. 2. 3. 4. 5.
 
 
ELOQUII
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
 
 
EVANS
1. 2. 3. 4. 5.
 
 
 
 MACY'S
1. 2. 3. 4.
 
 
NORDSTROM
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
 
 
ZALANDO
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
 
 
Kategori: Shoppingtips Taggar: Asos, Asos curve, Bonprix, Dorothy Perkins, Ellos, Eloquii, Evans, H&m, Macy's, Nordstrom, Plus size, Plus size festkläder, Plus size klänning, Plus size partyklänning, Zalando;
Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2:

snygga

Kommentera inlägget här: