Shapewear

Jag har länge lovordat Spanx  Jag köpte mina första när min syster skulle gifta sig 2012 och jag skulle böra en ganska rak klänning. Så jag behövde något som jämnade ut mina kurvor och gav en slätare siluett. Och det fick jag direkt med Spanx’en jag köpte på  Twilfit  Kullagatan Helsingborg. Den var en modell som gick från bh’n ner till knäna, som en stor cykelbyxa. I ett starkt och nästan lite stickat material. Dem kramade till mina former och jag kände mig mycket snyggare. 
Jag har använt dem flitigt sedan dess och bestämde mig i somras för att köpa ett par till. Åkte till Twilfit på Väla och köpte dem som var i samma modell, trodde jag.  Dem såg också ut som ett par stora cykelbyxor men av ett annat material med någon plastliknande förstärkning över magen, men vilket skit det var. Dem formade inte alls min kropp så som mina tidigare gjort, så dem var lika med noll. Jag insåg att jag köpt fel modell och begav mig till Kullagatan för att köpa rätt. Men efter undersökning visar  det sig att dem inte säljs längre :( Heartbroken! Dem va som självförtroende på burk för mig...
Så nu har jakten börjat på några likvärdiga. Och här är tre tips som ligger nära ett köp. Är där någon som har tips på bra shapewear? Min erfarenhet är att man får vad man betalar för..

(null)

Trinny och Susannah’s magic knickers, feminint.se.


(null)

Spanx shapesuit, Åhléns.


(null)

Spanx power conseal bodysuit, Nordstrom.


Kommentera inlägget här: